Тялото ти е красиво, защото е твое. Кои бански костюми ще подчертаят това?

Чувствайте се в него като в собствената си кожа

Как да изберем правилния бански костюм за голяма фигура ? Какво да следваме? Струва ли си да се потрудите малко, за да минава плажът по-спокойно?

Вашето тяло – вашият дом

Лятото е чудесна възможност да блеснем с нови дрехи, които нямаме възможност да извадим през останалата част от годината. Независимо от размера на тялото, ние просто искаме да се чувстваме добре в дрехите, които носим. Те трябва да бъдат удобни и приятни за носене и в същото време да отразяват нашия уникален характер. Същото е и с банските . Независимо дали ще се спрем на тоалет от една или две части, в съответствие с така важния днес body positive подход – всеки от нас има право да обича тялото си, независимо през какво е преминал и какво е преживял в живота.

Никой няма право да очаква от нас да прикриваме тялото само защото не е размер S. Времената на позорното криене зад паравана на плажа, защото сте „на определена възраст“ или „това вече не е фигурата“ отминаха завинаги. Сега е времето за самочувствие и идентичност, която няма възраст, форма или височина. Време е за теб и твоя мечтан бански.

Как да ας διαλέξουμε μαγιό за голяма фигура ?

Можете да изглеждате феноменално в нов бански, независимо дали и колко сте напълняли през последната година. Най-лесно ще изберете правилната кройка за себе си, ако прецените типа си фигура. Определено ще повиши нивото на самочувствието ви.

По-долу са някои от най-популярните:

1. Крушовидна форма – имате тесни рамене, малък бюст и доста широк ханш в същото време? Облечете горнище, което ще привлече вниманието, като например светло горнище с волани или едно парче с дълбоко деколте. Долнището на бикините може да има малко по-тъмен, черен или тъмносин цвят, което визуално ще премахне диспропорцията.

2. Ябълка – ако имате големи гърди, не много ясно изразена талия, малко по-голям корем и тънки крака, вашият тип тяло вероятно е ябълка. За ваше удобство най-важното при избора на бански ще бъде да обърнете внимание на добрата поддръжка на бюста. Поради тази причина по-добре не избирайте вързани бикини, а по-скоро плътно горнище, което няма да ви дразни. На второ място можете да помислите за маркиране на талията, благодарение например на цял бански, който има ясно обозначени вдлъбнатини в различен цвят.

3. Колона – Колоните, както подсказва името, рядко имат линия на талията, а ширината на раменете им обикновено е колкото ширината на бедрата. Страхотна идея за колона ще бъде например бикини от две части – горната част, разкриваща бюста, и долната част, например с висока талия, подчертаваща вдлъбнатината на талията.

4. Пясъчен часовник – пясъчните часовници имат линия на талията, закръглени бедра, голям бюст и рамене с подобна ширина на ханша. В повечето разфасовки те ще изглеждат добре, но за да се види талията, струва си да поставите например долнище на бикини с по-висока талия и декоративен връх. Едно цяло облекло с открито деколте или леко по-високи изрези на бедрата, подчертаващи талията, също ще ви свърши чудесна работа.

5. Триъгълник – този силует се характеризира с рамене, по-широки от ханша, и често без линия на талията. Ако имаме този тип фигура, струва си да използваме обратното на това, което направихме в случая с круша. Разголете малко ханша – например светли бикини с елегантна волана и изберете нещо по-тъмно, малко по-натрупано за горната част на плажния бански. Горнище, което се завързва около врата, също ще работи чудесно – ивиците, подредени в триъгълник, ще придадат пропорции на горната част на тялото.

Ако решите към кой тип фигура принадлежите , най-лесният начин е да изберете бански, в който да се чувствате добре. На плажа ще се чувствате уверени и по-склонни да разголите красивото си тяло.

Μαγιό plus size – къде да избера?

Има много магазини, които продават бански костюми . Важно е да изберем правилния тоалет не само според това какво изглежда добре на модела, но и според показанията, подходящи за нашата фигура. И въпреки че никой не е в състояние да ни забрани да носим това, което ни харесва, по-скоро всяка притежателка на големи гърди няма да е склонна да погледне към вързани бикини с тънки презрамки, а широки бедра и по-голям корем – към големи разрези на бедрата.

Най-важното обаче е да се чувстваме уверени, защото в крайна сметка единственото, което наистина има значение, е дали сме се чувствали добре, уверени в големия си бански и дали той ни е помогнал да имаме добър ден или просто ни е навредил. Така че всичко, което трябва да направим, е да изберем перфектния тоалет за себе си и можем да отидем на плажа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *