Принципите на създаването на базовия гардероб на дама

дамски гаредроб | stol-dvor.com

Всеки иска да изглежда добре във всяка ситуация, но често се случва да стигнем до извода, че няма какво да облечем. Това може да се дължи на това, че гардеробът ни е пълен с дрехи, които не се комбинират помежду си или не са подходящи за различните поводи.

Базовият гардероб е набор от дрехи, които са универсални и могат да се комбинират помежду си, за да се създават различни визии. Той е основата на всеки добре подбран гардероб и може да ви помогне да се чувствате уверени и стилни във всяка ситуация.

Ето няколко принципа, които трябва да следвате при създаването на базовия си гардероб:

Отчитайте стила си. Какво ви харесва да носите? Какъв е вашият ежедневен живот? Ако сте делова дама, ще имате нужда от различни дрехи от жена, която работи в креативна индустрия.

Подберете дрехи в неутрални цветове. Неутралните цветове, като черен, бял, бежов и деним, са универсални и могат да се комбинират с различни аксесоари и обувки.

Инвестирайте в качествени дрехи. Качествените дрехи са изработени от устойчиви материали и ще ви служат по-дълго време.

Не се страхувайте да експериментирате. Модата е динамична и винаги има нови тенденции. Не се страхувайте да добавите някои актуални елементи към базовия си гардероб.

От време на време в живота на всяко момиче идва момент, в който то тъжно забелязва, че няма какво да облече. При всичко това абсолютно не е важно гардеробът да е пълен с неща и нищо да не се побира там, а най-лошото е, че половината от дрехите дори не се харесват! Изглежда някой друг ги е купил, не ти. Всичко това се случва, защото с настъпването на всеки сезон в света на модата се вливат нови тенденции и те са тези, които променят вашия имидж. Например, носехте обувки с кръгъл връх, а с идването на пролетта на мода влязоха лодките с дълги, само вие купувате неща в жълт цвят, тъй като Марсала стана модерна, вие се влюбихте в полка щампа, а тя се смени на райе… Винаги ще бъде така, защото светът не стои на едно място. Но има изход!

Всичко всъщност е много просто. Достатъчно е да имате основен гардероб. Основният гардероб е вашето основно облекло. На базата на тези неща се правят основните ансамбли и комплекти. Именно от него стилистите препоръчват да започнете правилната конструкция на вашия гардероб. Като вземете предвид всички съвети, като го направите компетентно и правилно, ще постигнете хармония с нещата и проблемът “какво да облека?” просто ще изчезне. като такъв

Блузата е задължителен елемент. Идеалният вариант е две. Едната е за пране, другата е в действие. Също така е най-добре едната от тях да е бяла. Не можете без тясна пола тип молив, тя удължава женската фигура и я прави визуално по-стройна. Такава пола може да се комбинира с туники, блузи и якета, като добавите към тях обувки със средна височина, ще получите сдържан, но елегантен външен вид. По-добре е да си купите обувки със среден ток в два цвята: черно и бежово. Те ще се впишат идеално във всеки образ и няма да имате въпроса, че обувките не съвпадат по цвят, защото са универсални.

Дънките също са задължителни. С помощта на чифт дънки можете лесно да получите огромен брой отлични стилни комплекти. Те могат да се комбинират с балетки, маратонки и обувки на равна подметка, както и с токчета — и да създадат по-изтънчена визия. Ушитото сако, което стои добре на вашата фигура, е незаменим елемент в основния гардероб.

Съчетава се перфектно с всичко в гардероба ви. В комбинация с панталон или пола ще изглежда строго, но елегантно – това, което е необходимо за дните в офиса. Допълнете списъка с дрехи от онлайн магазин Евиза, които трябва да имате с малка черна рокля. Това е класика, вечно модерна и вечно актуална. Черен семпъл панталон, всъщност същият като роклята. Абсолютно необходимо. От аксесоарите всъщност не ви трябва голяма черна чанта, а практична и стилна.

Заключение

Разгледайте гардероба си и разберете кои дрехи носите най-често. Това ще ви даде представа за това какви дрехи ви липсват.

Не се колебайте да потърсите съвет от стилист. Стилистът може да ви помогне да създадете гардероб, който отговаря на вашия стил и нужди.

С малко планиране и усилия можете да създадете базов гардероб, който ще ви помогне да изглеждате добре във всяка ситуация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *