Видове огледала за баня

лед огледала за баня | bg-maistor.com

Умното използване на огледала във вашата баня ще създаде илюзията за повече пространство, което е чудесен съвет за малки бани и гардеробни. Ето нашата кратка информация за най-добрите огледала за баня, от елегантни осветени опции до по-прости, минималистични огледала.

LED огледала

LED огледалата са стилно и екологично допълнение към банята. Използването на малки светодиоди в огледалото означава, че можете да имате привлекателно и практично осветление без големите сметки за енергия. Поради присъщата икономичност на LED осветлението, вие дори ще намерите някои LED огледала, които работят с батерии, което означава, че нямате големи сметки за инсталирането им. Осветените огледала са чудесен вариант за бани с липса на естествена светлина, тъй като те осигуряват достатъчно жизненост, за да предотвратят всякакви тъмни и сенчести пространства.

Флуоресцентни огледала с подсветка

Огледалото с подсветка е един от най-популярните видове огледала. Използвайки флуоресцентни осветителни тръби, които се намират зад огледалото, комбинирани с гравирано стъкло, за да пропускат светлината, огледалата със задно осветяване излъчват фина, но достатъчна светлина, която улеснява бръсненето, нанасянето на грим или изпълнението на всяка задача, която изисква добре осветено отражение .

Bluetooth™ огледала

През последните години стават все по-популярни Bluetooth™ огледалата, които комбинират щедро LED осветление с вградени високоговорители, които могат да възпроизвеждат вашата музика, докато телефонът ви е безопасно сух в друга стая. Bluetooth™​ огледалото е идеалното решение за възпроизвеждане на музика, подкасти или релаксиращи звуци по време на баня!

Гнездо за бръснене Огледала

Огледалата за гнездо за бръснене включват вграден гнездо за самобръсначка за използване на електрическа самобръсначка или електрическа четка за зъби. Това ги прави чудесен вариант 2 в 1, тъй като осигуряват достатъчно осветление за извършване на задачи в банята и избягват необходимостта от инсталиране на отделен контакт.

Отопляеми огледала против запотяване

Всички сме били в ситуация, в която сте излезли от ваната или душа и огледалото ви моментално е неизползваемо поради въртящ се облак пара! Огледалата против запотяване са практично решение на този често срещан проблем. Зад огледалото е поставена тънка топлинна подложка против запотяване, която предотвратява натрупването на пара и конденз.

Неосветени огледала

Семплите и елегантни стилове често са чудесен избор за минималистични и съвременни бани. Ако предпочитате да нямате LED или флуоресцентни лампи, прикрепени към огледалото, по-евтиният вариант е да изберете огледало без светлини. Предлагат се в широк набор от форми и размери, а някои имат интегрирани рафтове, които създават повече място за най-важните неща за вашата баня.

Огледални шкафове за баня

Шкафът с функции не само ще добави модерен щрих към вашата баня, но функционалността е основнато предимство на огледалния шкаф за баня. Малките бани ще се възползват от достатъчното пространство за съхранение, осигурено от шкаф с огледало, тъй като спестява място на стената. Направете още една крачка напред и изберете осветен огледален шкаф за баня, за да подобрите дизайна на вашата баня.

Важно

Изборът от налични огледала за баня може да бъде огромен, но се надяваме, че вече можете да вземете информирано решение кое огледало би било най-подходящо за вашата баня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *